CTS KickStart laat jou groeien

 

CTS KickStart omvat alles wat je nodig hebt om jouw carrière een boost te geven. Heb je eenmaal je baan via ons gevonden, dan stopt onze begeleiding niet. Wij zijn tenslotte zuinig op technisch talent. Daarom blijven we investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen de huidige arbeidsmarkt vraagt hierom. Die kans om te groeien willen wij jou -als goed werkgever- aanbieden. Talenten benutten, gemotiveerde collega's, betere matches en een positieve flow voor al onze medewerkers, daar gaat het om.

CTS Kickstart logo

Wat houdt CTS KickStart in? 

  • Ben je langer dan 3 maanden in dienst bij CTS Engineering, dan ontvang je een ontwikkelbudget van € 750,-.
  • In overleg met je CTS-adviseur te besteden aan je vakinhoudelijke of persoonlijke ontwikkeling.
  • Gelieerd aan het opdoen of vergroten van een werkgerelateerde vaardigheid of kennis.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Eén van de mogelijkheden is dat je ons coachingstraject volgt. Hierbij breng je onder professionele begeleiding (in samenwerking met onze partner voor loopbaanadvies Avantiro) structuur aan in jouw plan voor persoonlijke ontwikkeling. Vind antwoord op vragen als: waarin wil ik mijzelf verbeteren? Welke toekomstplannen heb ik? Welke richting wil ik op met mijn carrière en welke opleidingen en cursussen kunnen mij helpen mijn doelen te realiseren? Uiteraard ondersteunen we je ook graag bij het vervolg hierop. Bijvoorbeeld wanneer je een training of aanvullende opleiding wilt volgen, kunnen we hiervoor samen een plan van aanpak maken en kan CTS Engineering een bijdrage leveren in het benodigde budget. 

 Joris in gesprek met Hessel

Het verhaal van Hessel

Zo is Hessel via CTS Kickstart een loopbaan coachingstraject aangegaan. Hij wist niet meer zeker hoe hij zijn talenten wilde inzetten. Daarom zijn we samen gaan onderzoeken welke richting in zijn carrière het beste bij hem past. Zo hebben we gekeken op welk vlak hij zich in de toekomst wil ontwikkelen en naar welke functie hij toe wil groeien. Hessel heeft na het maken van een aantal competentie- & persoonlijkheidstesten een coaching gesprek gehad bij Avantiro. Dit gesprek was een toelichting op de testresultaten maar ook een aanzet om Hessel te laten nadenken over de uitkomsten. Door middel van een aantal huiswerkopdrachten kon hij zelf aan de slag om belangrijke vragen te beantwoorden over zijn drijfveren. In een afrondend gesprek is duiding gegeven aan alle antwoorden en is er gekeken naar een passend vervolg. In het geval van Hessel kwamen er twee specifieke opleidingen uit die perfect aansluiten bij zijn drijfveren en hem helpen groeien in zijn huidige positie of bijvoorbeeld zichzelf te ontwikkelen tot technisch project manager. 

Een andere mogelijkheid is dat je jouw budget gebruikt voor het volgen van een individuele cursus naar eigen wens, bijvoorbeeld een specifieke software opleiding. Kom gerust met een voorstel. Er is veel mogelijk, zolang er maar een link naar een werk-gerelateerde vaardigheid bestaat.